“Охрид има План Б”: Формирање на доброволно пожарникарско друштво

-Ќе иницираме одобрување на посебни средства за опрема за професионалната противпожарна станица во Охрид. Во оваа насока ќе ги поддржуваме и иницијативите за комплетирање на формирањето на доброволно пожарникарско друштво , кое  е веќе иницирано во нашиот град, истакнуваат од Независната листа Антонио Наумоски, “Охрид има План Б”.

Close