“Охрид има План Б”: Иницијатива и конкретни предлози за продолжување на туристичката сезона во Охрид

-Во првите 98 дена од мандатот нашите советници ќе поднесат иницијатива и конкретни предлози за продолжување на туристичката сезона. Време е за конкретни чекори -реални и остварливи, истакнуваат од Независната листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”

Close