Георгиески: Реконструирана улица „Абас Емин“

Реконструирана улица „Абас Емин“ со вкупна должина од 1100 метри.
✔️Поставени нови цевководи на фекалната, водоводната и атмосферската мрежа
✔️Извршено преприклучување на сите домаќинства
✔️Извршено соодветно тампонирање на подлогата на коловозот
✔️Поставени два слоја асфалт
✔️Извршено уредување на пешачките патеки
✔️Поставена вертикална и хоризонтална сигнализација.
🧾Вредноста на проектот е 40 милиони денари.
-пишува во својата ФБ објава, кандидатот за градоначалник Константин Георгиески.
Close