(FOTO) Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска вечерва во посета на Охрид

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска вечерва во посета на нашиот Охрид. Заедно со кандидатот за градоначалник д-р Константин Георгиески1️⃣2️⃣ и носителот на советничката листа Науме Јованоски-Чакар 1️⃣2️⃣,ги посетија граѓаните на Стар град. Секогаш заедно, секогаш сплотени до нови победи.✊✊✊
Close