Георгиески: Спортско-рекреативниот комплекс „Градски парк Касарна“ ќе понуди нови содржини за сите граѓани

Спортско-рекреативниот комплекс „Градски парк Касарна“ ќе понуди нови содржини за сите граѓани, а Охрид ќе добие нов, современ и атрактивен простор кој значително ќе ги зголеми можностите за забава и функционално искористување на слободното време, напиша на својот ФБ профил кандидатот за градоначалник од СДСМ Константин Георгиески.

Close