Пецаков: Гарантирам квалитетен равој на Охрид

 

✔️Нов и модерен изглед на плоштадот „Крушевска Република“.
✔️Студенчишкото блато препознатлива био атракција.
✔️Ново привлечно место со реконструкција на паркот од А. Ден Долард до Студенчишта.
✔️Изградба на модерна велосипедска патека од Охрид до Свети Стефан.
✔️Нови мултифункционални игралишта во Велгошти и Видобишта.
✔️Нова спортска сала во Лескоец.
Ние ги исполнуваме ветувањата!
#ПромениПроектиПобеди

Close