(ВИДЕО) Дива свиња на есенско капење во Охридското Езеро

Летната туристичката сеозна ја оставивме зад нас, а дека капењето во Охридското Езеро секогаш атрактивно покажува и настанот што се случи денес во селото Пештани.

Камерата на ОхридПрес регистрира како дива свиња се освежуваше во езерските води.

 

извор: ОхридПрес 

Close