Георгиески: Советот на општина Охрид покажа високо ниво нa конструктивност и посветеност

Во изминатите 4 години, Советот на Општина Охрид покажа високо ниво на конструктивност и посветеност. Преку заедничка соработка овозможивме реализација на голем број важни проекти и работевме во интересите на охриѓани.
Им благодарам на сите советници за ангажманот и им посакувам големи професионални успеси. Се надевам дека и во иднина ќе имаме можност да соработуваме, напиша во својата ФБ објава градоначалникот Георгиески.
Close