(ЖИВО) Од Антички театар во Охрид почнува изборната кампања на ВМРО ДПМНЕ

Најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата со митинг на Античкиот театар во Охрид ја почнуваат изборната кампања за претстојните локални избори. Слоганот на овие избори е „Создади нова иднина“.

Предизборната кампања почнува со претставување на кандидатот за градоначалник на Охрид Кирил Пецаков и носителот на советничката листа Сашо Донев.

Close