(ВИДЕО) ГДУ:Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!

Трпејца 2019 година. Нашето „Сен Тропе“, гордост ама без решена канализација. Многу го сакаме Охридското езеро, доста е со празни флоскули. Одма и веднаш решение. А плоштадот погледајте го каков е, а како го замислувам. Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути, велат од ГДУ.

 

Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!

Трпејца 2019 година. Нашето „Сен Тропе“, гордост ама без решена канализација. Многу го сакаме Охридското езеро, доста е со празни флоскули. Одма и веднаш решение. А плоштадот погледајте го каков е, а како го замислувам. Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!

Posted by Михаил Трендафилов- Нанче, кандидат за градоначалник на Охрид on Monday, April 15, 2019

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close