Младиот Алвин кој по потекло е од охридско, шведски првак за Ендуро

Младиот Алвин Чедер Ристески кој има 17 години викендот постана шведски првак за Ендуро во младата класа до 18 години.

Алвин инаку е македонец по татко, Јане Ристески,кој води потекло од Долно Лакочереј.

Тој не застанува тука најавува натрпеварувања и во поголемите класи.

 

 

Close