Реквизитите за забава останаа на кејот

Реквизити за забава кои се користеле во текот на летото останаа на Кеј Македонија.
Сопствениците од како успешно работеа летово ги собраа парите и никаде ги нема да си ги тргнат реквизитите.
Во меѓувреме во паркот до реквизитите пукнала водоводна цевка а водата се прелева по кејот.
Close