Листата на кандидати од СДСМ Охрид ја предводи Науме Јованоски, еве кои се останатите кандидати

На претстојните локални избори СДСМ и коалицијата излегува со најдобрата програмска и кадровска понуда со која ќе продолжи развојот на Охрид.
Сите кандидати за советници се докажани, угледни, професионални личности кои се мотивирани и подготвени да работат одговорно и посветено за интересите на охриѓани.
Нема поголема чест и обврска да им се служи на граѓаните, да се решаваат нивните проблеми и барања. Во изминатите години тоа го правевме најдобро што можевме и ќе продолжиме уште подобро и во наредниот период.
✊На 17-ти октомври одиме на уште една ГОЛЕМА ПОБЕДА ВО ОХРИД, велат од ОО СДСМ Охрид.

Close