(ВИДЕО) На јарболот во Охрид две знамиња

Утрово во Охрид на јарболот во центарот на градот осамнаа две знамиња. Покрај постоечкото кое е највисоко на јарболот и е постојано, во подолниот дел има уште едно знаме.

 

За вакавата ситуација надлежна е Противпожарната единица во Охрид, која треба навремено да реагира.

 

Close