(ФОТО) Се чисти дивата депонија од комунален и инертен отпад и градежен шут, во близина на браната кај село Волино

Повторно ја чистиме дивата депонија од комунален и инертен отпад и градежен шут, во непосредна близина на браната кај село Волино, напиша на својот Фб профил градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески.

Ногачески во објавата додава:

Четврти пат во последните три години ја чистиме оваа депонија.
Апелиравме и пак апелираме да се воздржиме од загадување на животната средина и природата.
За наше добро.

Close