„Охрид има план Б“: Да создаваме заедно, да учиме од грешките и да се вложуваме во Охрид, во кој живеат среќни луѓе… Честит 8. Септември

„Најдобар начин да ја предвидиш иднината е да ја создадеш…“, рекол  шеснаесеттиот Претседател на Соединетите Американски држави, Абрахам Линколн.
„Да создаваме заедно, да учиме од грешките и да вложуваме во поубав и просперитетен Охрид, во кој живеат среќни луѓе… Честит 8. Септември – Ден на независноста, 30 години суверена, независна и самостојна Република Македонија.

Охрид има иднина, Охрид има План Б“, се вели во празничната честитка од независната листа „Охрид има план Б.

Close