Поради минирање 15 до 20 минутен прекин на сообраќајот на делницата Пресека – Песочан

Сообраќајот на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – Песочан, денеска ќе биде во прекин меѓу 11:00 и 14:00 часот во времетраење од 15 до 20 минути.

Како што информира АМСМ, прекинот на сообраќајот е поради изведување градежни работи на пат (минирање).

Close