(ВИДЕО) Георгиески и Бочварски утре официјално ќе ја пуштат во употреба улицата “Абас Емин”

Реконструираната улица “Абас Емин” утре напладне официјално ќе ја отвориме за употреба заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.
✅Горд сум што успешно ги финализиравме сите предвидени активности и тоа што покажавме дека имаме капацитет да реализираме вакви големи проекти.
🎞️Да се потсетиме на сложените градежни зафати на улицата “Абас Емин” кои се одвиваат интензивно околу 13 месеци.

Видеото може да го погледнете на овој линк. 

Close