(ВИДЕО) Возило на Брза помош „заглави“ на рампата на плоштадот

Возило на итната медицинска помош не можеше да помине на рампата на плоштадот. Видеото до редакцијата на Охрид 1 го испратија наши читатели.

Рампите во стариот дел на Охрид се поставени со цел да се направи ред во паркирањето на возилата. Жителите од стариот дел на градот имаат пропусници за истите, но проблем настанува во вакви ситуации кога специјални возила неможат да поминат.

https://fb.watch/7Ew3RcjmYx/
Close