Голема забава на плажата Горица 3 во Охрид на 9 ти август – „Beach white sensation“

Голема забава на плажата Горица 3 во Охрид „Beach white sensation“. Белата ноќ или големата забава ќе се одржи на 9 август со почеток во 21:00 часот.

Задолжени за вашето убаво ртасположение се DJ FACE и DJ GEC.

Билетите се веќе пуштени во продажба.

Во продолжение погледнете каква забава проредуваат DJ FACE и DJ GEC.

Close