Мала прошетка низ најпознатиот бизнис хотел во Ирска

The Conrad Dublin хотелот, лоциран во центарот на главниот град на Ирска, е претпознатлив по добро облечените бизнисмени и туристи.

Покрај прекрасниот хотел кој се наоѓа во близина на познатиот национален музеј на Даблин, исто така има и претседателски апартман во кој се одржуваат состаноци со најславните личности од Америка.

Во овој претседателски апартман престојувале голем број на познати личности, од калибарот на Аxl Rose, Miley Cyrus, Nicki Minaj, како и поранешниот претседател на Америка, Бил Клинтон со неговата жена Хилари и многу други славни личности.

Специјално за љубителите на туризмот, една мала прошетка низ најпознатиот бизнис хотел во Ирска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close