30 Најчудни и најоткачени куќи во Белгија што се толку лошо изградени, дури се смешни

Белгија стана земја позната по чудните и понекогаш бизарни дизајни на куќи и згради.

Блогерот Хан Коденис реши да ги фотографира најдобрите случаи кога архитектите сосема откачиле и ги создале овие „ремек-дела“.

Куќи од соништата или само бизарни идеи? Дали би живееле во некоја од овие куќи?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close