(ВИДЕО) Кој рече дека во Охрид нема воз?

Охрид во шпицот на туристичката сезона. Градот нуди забава за сите од најмладо до најстаро. Но, не изненади што објективот на Охрид 1 сними и воз на најфрекфентната сообраќајница.

Инаку возови од овој тип како забава за намладите вообичаено има на градскиот Кеј, но истите немаат дозвола да се движат по сообраќајните. Зошто и како овој воз се најде на Туристичка не знаеме.

Close