(ФОТО) Сообраќајна незгода кај Даљан

Охрид го живее шпицот на туристичката сезона кој ќе заврши по 2 август и шпицот на топлотниот бран кој исто така ќе заврши по 2 август. Високите температури и гужвата создаваат уште поголема тензија во сообраќајот , а сообраќајните незгоди дополнителни тешкотии во одвивањето на истиот и колони возила.

Close