Денес улицата “Jане Сандански” забранета за паркирање

Во текот на денешниот де, во периодот од 9 до 14 часот улицата “Јане Сандански ќе биде забранета за паркирање, поради ” изведување на  градежни активности.

Од општина Охрид упатуваат  апел до жителите да не ги паркираат своите возила на улицата односно таа да биде слободна на двете коловозни ленти.

 

Close