Вечерва на плажата „Горица 3“ завршува BEACH FILM VESTIVAL

Со церемонија за затворање на фестивалот и доделување на наградите вечерва на „Градска плажа Горица 3 “ се затвора овогодинешното издание на BEACH FILM VESTIVAL Ohrid 2021.

Љубителите на филмот имаа можност целосно бесплатно да уживаат во проекциите на филмови кои се одржаа од 21 до 25 јули.

 

Close