Се подготвува листа „Дебрца пред се!“

После „Охрид пред се“ доаѓа и  „Дебрца пред се!“

„Дебрца пред се“ ќе биде името под кое ќе се пријави независна листа во општината Дебрца, на претстојните Локални избори закажани за октомври, дознава „Охрид 1“ , а зад оваа листа неофицијално стои истиот центар кој го формира и активира „Охрид пред се“.

Листата ќе биде со исти цели како таа во Охрид, а по се изгледа дека вакви листи ќе има и во неколку скопски општини.

Close