Чистење на обраснато зеленило во околината на Саат кулата и на неколку локации во Стар град;
✅Чистење на наноси од земја и камења на патниот правец од Велгошти до црквата “Свети Илија”;
✅Активности за чистење и уредување во кругот на поранешната касарна;
✅Активности за подигање на кабаст и зелен отпад во населба “Билјанини извори”;
✅Чистење на плажата во населба Воска и чистење и одржување на останатите плажи, пишува градоначалникот Георгиески во својата ФБ објава.
Close