Нарушен јавниот ред и мир во угостителски објект

На 20.07.2021 година во 20.30 часот, во угостителски објект на улицата „Кленоец“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од Љ.С.(46) врз В.Д..(63), вработен во објектот, двајцата од Охрид. Напаѓачот е приведен и против него ќе биде поднесена соодветна пријава.

Close