Науме Јованоски ќе биде шеф на изборниот штаб на СДСМ во Охрид

Претседателот на СДСМ Охрид Науме Јованоски денес остварил средба со секретарот на СДСМ Љупчо Николоски. Ова е прва официјална средба на Јованоски од како е поставен на чело на СДСМ Охрид, во седиштето на СДСМ во Скопје.

На средбата се разговарало за активностите воочи Локалните избори, како и за именувањето на Науме Јованоски за Шеф на Изборен штаб на СДСМ во Охрид.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(ВИДЕО) Дел од членството на ОО СДСМ го пречекаа новиот претседател со аплаус, а паднаа и солзи радосници

(ВИДЕО) Науме каков што го знаат сите

НАУМЕ ЈОВАНОСКИ: СДСМ ги решава нај тешките проблеми на Охрид кои сите пред нас ги игнорираа

Close