ЕКСКЛУЗИВНО: Четири самокандидирани кандидати за градоначалник во СДСМ Охрид

Константин Георгиевски – актуелен градоначалник, Тоде Клишески – пензионер,  Маја Ташева Биткоска и Наташа Танеска – претседател на женската организација на СДСМ Охрид се кандидати кои поднеле кандидатури на конурсот кој СДСМ го отвори за самокандидирање на ниво на држава – дознава Охрид1 од извори во партијата.

По ова останува извесно дека доколку кандидатот се избира од кандидираните членови извесно е дека Константин Георгиевски станува кандидат за градоначаланик на Охрид од СДСМ.

Close