(ВИДЕО) Промовиран најновиот видео запис на младиот охридски артист Благој Шикоски-Багзи за темата „НА ПОД“

Денес се промовира најновиот видео запис на младиот охридски артист Благој Шикоски-Багзи, за темата „НА ПОД“ која е комплетно негово авторство.

Овој нов проект е нешто поразлично од претходните негови песни. Песната и спотот се во продукција на MECKA WARRIOR PRODUCTION. Спотот претставува втор видео запис од опусот на Багзи. Видео записот изобилува со многу специјални ефекти и затоа вреди да се погледне. Целокупниот производ од песната и спотот навистина изгледа светски.

Close