(ВИДЕО) Науме каков што го знаат сите

Вечерва СДСМ во Охрид одржува трибина под мотото  „Најдоброто за нашата општина“.

Ова беше прво појавување на јавен настан на старо – новиот претседател на СДСМ Науме Јованоски кој пристигна заедно со делегацијата но едвај стигна до столот да седне затоа што сите сакаа да го гушнат.
Погледнете го видеото…

 

 

 

 

Close