Денес и утре прекини во водоснабдувањето на делови во Охрид

Поради настанат дефект на водоводната мрежа,денес од 13:00 часот ќе
има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улиците: „Андреа
Јованоски“, ,„1ва Македонска Ударна Бригада“ , „Ристо Чадо“ , и
„Момчило Јорданоски“.

Поради приклучување на повеќе објекти на новата линија од улицата
„Абас Емин“ , утре на ден 17.06.2021 година од 08:00 до 16:00 часот ќе
има прекинато водоснабдување на следните улици: „Егејска“, „7ми
Ноември“,„Железничка“, „Прилепска“ , „Будва“, „Крали Марко“ и „Стив
Наумов“.

Close