На Антички во Охрид ВМРО ДПМНЕ ќе го прослави својот 31 роденден

Својот 31-ви роденден опозициската партија ВМРО ДПМНЕ ќе го прослави во Охрид со почеток во 19 часот.

На настанот кој ќе се одржи на Античкиот театар во Охрид, обраќање ќе има генералниот секретар на партијата Ѓорѓија Сајкоски и претседателот Христијан Мицкоски, кој најави голем новитет и изненадување и порача дека „излезот од состојбите во Македонија е победа на обединет опозициски блок“.

Close