Претставници на ФФМ вечерва на концертот на Симон Трпчевски во Букурешт

Светски познатиот македонски пијанист, Симон Трпчески вечерва има концерт во Букурешт. На покана од маестро Симон, претставници на ФФМ ќе бидат гости на неговиот концерт. Благодарност и овации за Симон, како што со цело срце ја бодри Македонија на натпреварите од UEFA EURO 2020, стои во објавата на ФБ од страна на ФФМ.

Close