Сообраќајна несреќа на булевар “Туристичка”

Сообраќајна несреќа во која според првите неофицијални информации нема настрадани се случи предмалку на „Булевар Туристичка“ во Охрид, а во неа учествуваа мотоцикл и автомобил.
Сообраќајот се одвива отежнато заради увидот кој го врши полицијата.

Close