ВМРО ДПМНЕ и денеска излезе на протест против националните предавства на Власта

Народот е против националните предавства на Власта и за јасни црвени линии.
Никакво отстапување од македонскиот јазик, од македонскиот идентитет, од македонската историја, од заштита на македонските национални малцинства, стои на ФБ објавата на официјалната страна од ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид.
Close