ДНК & Френдс – Македонија на Европско

Македонија доби уште една навивачка химна. Дел од македонската естрада одново се сплоти и заедно со фудбалските репрезентативци и останатите спортисти, тие предводени од селекторот Игор Ангеловски – Мрме, пејачите и музичарите од Панчо и Андреј од ар ен би дуото „ДНК“ ја направија „Македонија на Европско“.

Close