Донев: Улицата “15-ти Корпус” се распука чекајќи го вториот слој асфалт

Улица “15-ти Корпус”- Чекајќи го една година вториот слој асфалт, се распука и распадна првиот слој. Слика и прилика на нивните лаги и неспособноста во реалноста. Чекајќи го животот да дојде, се распука и распадна нашата сегашност, напиша во својата објава на ФБ претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ Сашо Донев.

 

 

Close