(ВИДЕО) Глутницата со кучиња која два дена шета низ центарот на Охрид е донесена во товарно возило и истоварена во центарот

Глутницата со кучиња која два дена шета низ центарот на Охрид е донесена во товарно возило и истоварена во Охрид. Како што дознаваме , Полицијата прибавува информации за тоа кој и од каде ги донел кучињата и врши проверки на видео надзор од поедини објекти во Охрид.

Close