Илјадници македонци патуваат во Србија за вакцинација – на Табановце исклучени камерите

Камерите на Јавното претпријатие за државни патишта, на граничен премин ,,Табановце”, кои пренесуваат слика во живо – не работат во моментов. На останатите премини – работат, со исклучок на Деве Баир, објави joci.mk/. 

Очигледно е дека ,,техничката грешка”, ете, токму сега го блокирала видео-надзорот, под претпоставка – да не се гледа бруката на интернет во живо – како во илјадници колони, македонски државјани со возила и пеш, патуваат кон Србија за вакцинација. И тоа на годишнината од приемот на Македонија во НАТО.

извор:  joci.mk/. 

Close