(ФОТО) Ногачески: Пролетниот снег, инспирација за жителите на Лактиње

Кога денешниот пролетен снег преку креативна идеја ќе го поврзете со славното минато, делото е прекрасно. Респект,напиша на својот ФБ профил градоначалникот на Општина Дебрца Зоран Ногачески.

извор: ФБ Зоран Ногачески

Close