(ВИДЕО) Сообраќајна незгода кај Крст Џамија

Поради сообраќајна незгода која се случи вечерва околу 19 часот и 45 минути на улицата 7-ми Ноември во близина на Крст Џамија сообраќајот на оваа улица се одвиваше отежнато.

Полицијата врешеше увид на лице место. Во сообраќајката е причинета матријална штета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close