Предмалку ограбен ДОН маркет на Туристичка, маскирано лице со фантомка на глава и оружје го одзел дневниот промет

Грабеж на ДОН маркет, во центарот на Охрид. Маркетот лоциран на Туристичка околу 19.00 часот бил ограбен од маскирано лице, кое со фантомка на главата и закана со оружје влегло во маркетот и од вработените пред купувачи ги принудил да му го дадат целокупниот промет.

Купувачите и вработените видно растревожени и уплашени во моментов даваат изјавa пред инспекторите од СВР.

Ова е втор инцидент во Охрид попладнево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close