Во КОВИД центарот во Охрид коспитализирани вкупно 56 пациенти

Во болницата во Битола се хоспитализирани 28 пациенти, Штип 38, Тетово 16, Велес 25, Куманово 73, Охрид 56, Прилеп 72,  Гостивар 12,  Струга 20, Струмица 20, Кочани 7, Кичево 6, Кавадарци 48, во Гевгелија 9 и во Дебар 13 .

 

МЗ

Close