(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ) Оштетени првите куќи до планината во Радожда, се оддели дел од Јабланица

Се оддели дел од планината Јабланица. Оштетени се првите куќи од селото. За среќа нема жртви.

Жителите растревожено ртаскажуваат дека утрово ги разбудил силен тресок.

видео: ОНЕ МЕДИА

Close