Ново од ДУПЕР: „Ние сме 2“!

ДУПЕР со нова песна со наслов „Ние сме 2“.

Песната е комплетно авторско дело на ДУПЕР во состав (Борис Какуринов, Мартина Баракоска и Илчо Нечоски), а се снимаше во студио „Подрумот“ кај Ангел Ќосев. Видеозаписот, пак, е во режија на Томи Акимовски.

Close