(ВИДЕО) Што предлагаат Татјана Маленкова и Стоп Шоп за ручек денес ? !

Пиле „Цекин“ по неверојатно ниска цена од 145 денари и „Москва торта“  – премиум квалитет на брнедот „Стамевски“.

СТОП ШОП предлог за неделен ручек

СТОП ШОП предлог за неделен ручекЦекин пиле за само 145 денари и МОСКВА торта на Стамевски

Posted by Stop Shop on Thursday, March 28, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close