(ФОТО) Како изгледа подрачното одделение на МОН и просветниот инспекторат во Струга?

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски  на својот профил на Фејсбук објавуви фотографии за тоа како изгледа подрачното одделение на Министерството за образование и наука и просветниот инспекторат во Струга.

  • Ние сме сериозна земја, имаме пари, ќе си платиме…” – Зоран Заев, 18.01.2021
    Погледнете како изгледа подрачното одделение на МОН и Просветниот инспекторат во Струга, пишува Мицкоски.
Close